1

.. STARTS WITH THE DECISION TO TRY 

 

Rødspætte, couscous, salat og hytteost (MUMS) // Flounder, couscous, salad and cottage cheese (YUMMY) 

1. Bland couscous'en med en smule oile og de krydderier der falder i din smag. Jeg brugte citronpeber, paprika, chili, basilikum og salt. // Mix the couscous with a bit of oil and those spices you like. I used lemonpeper, paprika, chili, basil and salt.

2. Hæld kogende vand over, så det dækker. Lad det stå med låg på i ca. 5 minutter og rør derefter med en ske. Hvis vandet er væk, så er couscous'en færdig. // Pour boiling water to cover. Let stand with a lid on approx 5 minuts and tubes with a spoon. If the water is gone, the couscous is done. 



3. Kom de krydderier på dine fisk som du synes. Jeg brugte salt, peber og chili. Steg fisken i ca. fem minutter ved svag varme. // Spice up your fish with those spices you like. I used salt, peper and chili. Fry the fish for 5 minuts by low heat. 




 

- ENJOY!

Camilla Øisang Aulie

15.04.2013 kl.21:37

NAM :D


Skriv en ny kommentar
</div>








Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innlegg



Bloggdesign








hits