1

.. STARTS WITH THE DECISION TO TRY

Rdsptte, couscous, salat og hytteost (MUMS) // Flounder, couscous, salad and cottage cheese (YUMMY)

1. Bland couscous'en med en smule oile og de krydderier der falder i din smag. Jeg brugte citronpeber, paprika, chili, basilikum og salt.// Mix the couscous with a bit of oil and those spices you like. I used lemonpeper, paprika, chili, basil and salt.

2. Hld kogende vand over, s det dkker. Lad det st med lg p i ca. 5 minutter og rr derefter med en ske. Hvis vandet er vk, s er couscous'en frdig. // Pour boiling water to cover. Let stand with a lid on approx 5 minuts and tubes with a spoon. If the water is gone, the couscous is done.



3. Kom de krydderier p dine fisk som du synes. Jeg brugte salt, peber og chili. Steg fisken i ca. fem minutter ved svag varme.// Spice up your fish with those spices you like. I used salt, peper and chili. Fry the fish for 5 minuts by low heat.




- ENJOY!

Camilla isang Aulie

15.04.2013 kl.21:37

NAM :D


Skriv en ny kommentar
</div>








Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte stikke innom her, det hadde vrt hyggelig om du ville legge igjen et spor fr du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn p blogg.no.


Siste innlegg



Bloggdesign








hits